Francouzské zahrady- Alsasko a Lotrinsko - záznam přednášky

Záznam cestovatelské online přednášky plné inspirace, zážitků, poznání a krásných fotografií se zahradníkem a publicistou Pavlem Chloubou.

Skladem
Kód: 105
350 Kč
Kategorie: Online akce

Po delší době vás opět zveme na zahradnický výlet. Vypravíme  se spolu do romantické oblasti severovýchodní Francie. Staré hrázděné domky v pastelových barvách, nekonečné vinice, půvabné květinové výzdoby v ulicích i dotek s pohořím Vogézy. To je Alsasko – od našich hranic nejbližší Francie.  Hlavním cílem našeho povídání ale budou samozřejmě zahrady plné krásných rostlin a neobvyklých inspirací.

Pavel Chlouba – autor knihy Setkání v zahradách a také zahradník, zahradnický fotograf, publicista a nezávislý novinář, trochu cestovatel, sběratel kanadských borůvek a milovník květin, ale především skvělý vypravěč.

Po zakoupení vstupenky dostanete odkaz na záznam přednášky. Záznam bude ke shlédnutí po dobu 7 dnů. Může se stát, že e-mail spadne do spamu, proto sledujte i tuto možnost.
Ke sledování videa je třeba se přihlásit ke svému Google účtu.

Délka trvání cca 90 minut.

Pro platby ze Slovenska vyčkejte doručení faktury v EUR s platebními údaji (cena 15 EUR).

Po zakoupení účasti na semináři nám dejte trochu času, abychom Vám stihli odeslat e-mail s potřebnými informacemi.
E-mail nepřijde automaticky ihned po zaplacení.
Děkujeme za pochopení.